Paste cu broccoli, morcovi si fasole verde

Printeaza

O reteta delicioasa de paste cu : morcovi, arpagic, broccoli, fasole verde, ardei capia, porumb baby, ceapa, usturoi, cascaval, ulei, sare, piper, oregano, cimbru.

 

Ingrediente:

  • 400 g spaghete colorate
  • doi morcovi
  • 100 g arpagic
  • 400 g broccoli
  • 200 g fasole verde
  • doi ardei capia
  • 200 g porumb baby
  • o ceapă
  • doi căţei de ustu­roi
  • 150 g caşcaval
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Morcovii se curăţă de coajă, se spală şi se taie rondele. Broccoli se spală, se rupe bucheţele mici şi se fierbe în apă cu sare împreună cu fasolea verde tăiată în bucăţi mai mici.

Porumbul baby se fierbe în apă cu sare, se taie bucăţele şi se pune lângă broccoli. Ardeii capia, ceapa şi usturoiul se curăţă, se spală şi se taie felii subţiri.

Se incinge uleiul intr-o cratita,  se pun morcovii, se calesc cinci minute, apoi se adauga ardeii, arpagicul curatat de foi, ceapa si usturoiul.

Se călesc două minute, se adaugă broccoli, fasolea verde, sare, piper şi porumbul tăiat.

Se mai ţin zece minute pe foc, se adaugă spaghetele fierte, oregano şi cimbru după gust, se condimentează dacă mai este nevoie şi se servesc imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.