Paste cu branza cheddar

Printeaza

Paste cu branza cheddar din: paste, supa, unt, branza, spanac.

Ingrediente:Paste cu branza cheddar

  • 75 g de paste scurte
  • 250 ml supă de pui, lapte sau apă rece
  • 2 linguriţe de unt
  • 50 g de brânză Cheddar, rasă
  • 0 mână de spanac (opţional)

 

Mod de preparare:

Intr-o cană cu un volum de două ori mai mare decât pastele nefierte adaugă pastele şi lichidul ales. Acoperă cu folie alimentară şi înteap-o de trei ori.

Pune cana în cuptorul cu microunde, aşezată într-un bol care să colecteze lichidul în caz că depăşeşte marginile cănii, setează treapta High şi lasă-le în cuptor 2 minute.

Lichidul va începe să capete volum şi să se verse pe margini, aşa că varsă înapoi în cană tot lichidul scurs în bol şi amestecă bine. Lasă-l să stea 1 minut.

Repetă încă o dată sau de două ori până când pastele sunt fierte, apoi scoate cana din cuptorul cu microunde. Adaugă untul, brânza Cheddar, spanacul şi amestecă.

Căldura de la paste ar trebui să topească brânza şi să înmoaie spanacul, dar dacă nu se întâmplă asta, mai dă-le la microunde 30 de secunde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.