Paste cannelloni cu sos picant

Printeaza

O reteta absolut delicioasa de paste cannelloni cu sos picant din: sos cu chili, rulouri cannelloni, unt, ceapa verde, spanac, pui, sunca, branzeturi, oua, piper si diferite condimente.

Ingrediente:Paste cannelloni cu sos picant

  • 1 borcan de sos cu chili
  • 6 rulouri cannelloni
  • 2 linguri de unt
  • 1 legătură de ceapă verde, tocată
  • 1 pachet de spanac congelat
  • 200 g de pui fiert, tăiat cubuleţe
  • 200 g de şuncă, tăiată mărunt
  • 100 g de brânzeturi combinate (romano şi parmezan)
  • 2 ouă
  • 1/4 de linguriţă de piper
  • 3/4 de linguriţă de condimente (oregano, busuioc, etc.)

 

Mod de preparare:

Fierbeţi rulourile conform instrucţiunilor de pe ambalaj. între timp, sotaţi ceapa în unt timp de 3 mi­nute. Scoateţi ceapa şi amestecaţi-o cu restul ingredientelor.

Umpleţi rulou­rile cu acest amestec şi aşezaţi-le în vasul termorezistent uns cu unt. Adăugaţi sosul  cu chili peste rulourile umplute. Coaceţi timp de 20 de minute. Serviţi-le fierbinţi.

Paste cannelloni cu sos picant

Paste cannelloni cu sos picant

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.