Pasta de branza si ton

Printeaza

Pasta de branza si ton din: branza de vaci, ton, ulei de masline, ceapa, sare.

Ingrediente: Pasta de branza si ton

  • 200 g branza de vaci
  • 1 conserva de ton
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Toci ceapa marunt. Branza o amesteci cu putina sare si cu uleiul de masline. Adaugi in branza ceapa tocata, tonul si amesteci pana se omogenizeaza.

Pasta o servesti pe felii de paine prajita. Este un mic dejun sanatos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.