Pasat de smochine

Printeaza

Pasat de smochine din: ovaz, nuci, smochine, miere, vanilie, goji.

Ingrediente:Pasat de smochine

  • o ceaşcă de ovăz – boabe integrale, puse la înmuiat in apă pentru şase – până la opt ore
  • o jumătate de ceaşcă de nuci, înmu­iate în apă
  • o jumătate de ceaşcă de smochine, mărunţite
  • o lingură de miere
  • o linguriţă de vanilie
  • un sfert de ceaşcă de fructe goji, înmuiate în apă (facultativ)

 

Mod de preparare:

Puneţi ovăzul şi nucile, înmuiate în apă, într-un mixer şi procesaţi-le până se omogenizează şi devin cremoase.

Adăugaţi ingredientele rămase şi continuaţi procesarea, până se amestecă bine, păstrând o consistenţă uşor grunjoasă

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.