Paine cu spanac

Printeaza

Paine cu spanac din: branza, faina, spanac, marar, oua, lapte, ulei, praf de copt, sare, piper, unt, oregano.

Ingrediente:Paine_cu_spanac

  • 100 g brânză (puţin sărată)
  • 150 g făină
  • 500 g spanac congelat
  • 1 legătură mărar
  • 3 ouă
  • 130 ml lapte
  • 80 ml ulei
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • oregano

 

Mod de preparare:

Incingi cuptorul. Dezgheţi spanacul şi îl scurgi bine. Il tai şi îl sotezi 3-4 minute într-o tigaie încinsă, în care ai topit untul. Adaugi sare şi piper şi mai laşi 2 minute pe foc.

Intr-un vas, amesteci făina cu praful de copt. Adaugi ouăle, unul câte unul, apoi uleiul, puţin câte puţin, şi laptele călduţ. Amesteci bine toate ingredientele.

Toci mărarul şi îl adaugi în vas, apoi pui brânza fărâmiţată şi spanacul şi amesteci totul foarte bine. Torni compoziţia într-o tavă de cozonac, în care ai întins hârtie de copt.

Presari oregano uscat şi laşi la cuptor cam o oră sau până se rumeneşte frumos.

Paine cu spanac

Paine_cu_spanac

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.