Oua umplute cu sos de raci cu garnitură de raci
PrinteazaOua umplute cu sos de raci cu garnitură de raci
- 12 ouă
- 36 cozi de raci
- 1 1/2lingură smîntînă
- 60 g unt
- 3/4 lingură făină
- boia iute
- puţin coniac
- sare
- 18 crutoane ovale prăjite
- 1 1/2 pahar supă de raci
Mod de preparare:
Se face un sos suprem din unt, făină, supă, boia iute, sare si smîntînă. Ouăle se fierb 10 minute, se scot cojile, se taie în două în lung şi se scot gălbenuşurile.
Se amestecă cu 3 linguri sos de raci tocaţi şi sc umplu ouăle.
Se aşază pe un platou, se ţin la cald şi se napează cu restul de sos de raci.
Se garnisesc cu cozile de raci.
Pofta buna!