Ochiuri cu branza

Printeaza

Ochiuri cu branza

Ingrediente:Ochiuri cu branza

  • 6 ouă
  • 1 lingură unt
  • 1/2 lingură făinâ
  • 1/2 l lapte
  • 3 linguri brânză rasă
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se fac ochiuri româneşti, fierte ca mai sus în apă cu puţin oţet. Se scurg şi se aşază pe o farfurie unsă cu unt, rezistentă la foc.

Separat se face un sos alb din unt şi făină, stins cu o ceaşcă mare de lapte.

Se adaugă parmezan sau altă brânză rasă. Se lasă să fiarbă sosul cinci minute, amestecând mereu ca să nu se prindă la fund. Se toarnă peste ouă, se presară brânză rasă şi se dă cinci minute la cuptor, la foc foarte iute.

Se pot servi şi imediat fără să fie date la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.