Negrese de ciocolata

Printeaza

Negrese de ciocolata din: unt, ciocolata amaruie, cacao, faina, zahar tos, praf de copt, oua, esenta de vanilie, nuci, caramele si migdale.

Ingrediente:Negrese_de_ciocolata

  • 250 g unt
  • 200 g ciocolata amaruie, rupta bucati
  • 75 g cacao, cernuta
  • 75 g faina, cernuta
  • 300 g zahar tos
  • 1 lingurita praf de copt
  • 5 oua, batute
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 75 g nuci, tocate
  • 50 g mini caramele sau migdale

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 4/180 C. Tapeteaza forma de 20×30 cm cu hartie de copt. Intr-un vas la bain marie topeste untul si ciocolata, amesteca si lasa vasul deoparte. Intr-un vas larg combina faina, cacaua, zaharul, praful de copt. Adauga ouale, esenta de vanilie si ciocolata si amesteca.

Incorporeaza 60 g nuci si doua treimi din marshmallow. Toarna compozitia în vas, niveleaza suprafata si da la cuptor 25 min, pana cand suprafata se usuca dar in interior e înca lipicioasa. Incinge grill-ul la temperatura medie.

Presara marshmallow si nucile ramase si da la grill 15 sec.  Lasa sa se raceasca in tava si taie patrate.

Negrese de ciocolata

Negrese_de_ciocolata

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. imi aduce aminte de copilarie, multumesc! 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.