Muffins pufosi cu ciocolata

Printeaza

 

Ingrediente:Muffins pufosi cu ciocolata

  • 2 oua
  • 110 gr de unt moale
  • 110 gr de zahar
  • 140 gr faina
  • 70 de gr bucatele de ciocolata
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 2 lingurite de praf de copt
  • 2 linguri de lapte

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele (in afara de ciocolata) in mixer si se mixeaza bine.Se adauga apoi bucatelele de ciocolata si se amesteca usor cu o lingura.

Am uns formele de briose cu ulei si tapetat cu faina, iar pe fund am pus cate un cerc de hartie de copt  sa le pot scoate mai usor.

Daca nu aveti forme de briose, puneti compozitia intr-o tava de chec (sau doua) sau intr-o tava de tort.
Atentie sa estimati bine tava in care trebuie pusa cantitatea rezultata.

Am pus cu o lingura compozitia in fiecare, apoi cu o lingurita le-am nivelat si am mai pus deasupra bucatele de ciocolata.

Le-am dat la cuptor (preincalzit) la 180 de grade, pt cca 20 minute.In orice caz, depinde de cuptor, verificati cu scobitoarea.

 

Pofta buna!

3 comentarii

  1. Ce pofta mi-ai facut

  2. Ce pofta mi-au facut

  3. Pur si simplu delicioasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.