Mancare de vinete cu pui

Printeaza

Mancare de vinete cu pui

Mancare de vinete cu pui

Ingrediente:

  • două piepturi de pui mai mari
  • două vinete
  • un dovlecel
  • un morcov
  • două cepe
  • usturoi
  • 250 g roşii cherry
  • 200 g fasole verde
  • pudră de curry
  • sare, piper
  • pătrunjel
  • ulei de măsline
  • un grepfrut alb
  • ghimbir ras
  • felii de pâine

Preparare:

Cepele şi doi căţei de usturoi se curăţă de foi, se spală şi se toacă mărunt.

Se încing două linguri de ulei într-o cratiţă, se pun cepele, usturoiul şi se călesc până când devin sticloase.

Se adaugă piepturile de pui tăiate în cubuleţe, fasolea verde şi morcovul fiert tăiat mărunt, sarea, piperul şi se lasă la prăjit zece minute.

Se scoate amestecul, se pune într-un castron şi se acoperă cu o farfurie. Vinetele şi dovlecelul se spală, se taie în cuburi şi se pun la prăjit în patru linguri de ulei.

Se lasă să se prăjească până când capătă o culoare maronie, se pun amestecul din castron, o linguriţă de ghimbir ras, roşiile cherry întregi, o jumătate de linguriţă de pudră de curry şi sucul de grepfrut.

Se amestecă, se mai prăjesc timp de zece minute, se opreşte focul şi se adaugă verdeaţa tocată.

Mâncare de vinete cu pui

Mâncare de vinete cu pui.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place mancarea de vinete.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.