Macrou pane

Printeaza

Macrou pane

Macrou pane 

Ingrediente:

  • 1 kg macrou
  • 1 lămâie
  • 3-4 linguri făină
  • sare
  • ulei
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Cureţi macroul, îl speli bine, îl porţionezi, îl presari cu sare, îl stropeşti cu zeama de lămâie şi-l laşi la frigider pentru apro­ximativ 1 oră.

După acest timp dai bucăţile de macrou prin făină, apoi prin ou bătut şi le prăjeşti în ulei încins. Datorită lămâii, macroul va fi mai gustos şi mai uşor.

Macrou pane

Macrou pane

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • macrou pane

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.