Macaroane italienesti

Printeaza

 Macaroane italienesti

Ingrediente:Macaroane italienesti

  • 500 g macaroane
  • 150 g unt
  • 100 g caşcaval sau parmezan
  • 10 linguri sos de roşii

Mod de preparare:

Fierbem macaroanele ca de obicei. Le strecurăm şi le punem fierbinţi în farfuria de servit, aşezîndu-le astfel: un rînd de macaroane, caşcaval ras, sos de roşii turnat cu lingura peste caşcaval şi aşa mai departe de două, trei ori.

Deasupra punem caşcaval şi turnăm sos de roşii.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi plac macaroanele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.