Limbă in aspic

Printeaza

Limbă in aspic 

Ingrediente:Limbă in aspic

  • limbă de vacă
  • sare
  • zarzavat
  • aspic
  • castraveciori
  • gogoşari

Mod de preparare:

Se fierbe limba de vacă cu zarzavat şi sare, se curăţă, se taie în felii subţiri şi se aranjează pe un platou, pe care s-a format mai înainte un postament din aspic tăiat în bucăţi mai mari.

Se decorează după plac, deasupra se glasează cu aspic, apoi se lasă să se răcească. Pe marginile feliilor de limbă se modelează cu aspic tocat, iar de jur împrejurul postamentu­lui de aspic se decorează cu castraveciori şi gogoşari în oţet.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.