Lasagna cu carne tocata de vita

Printeaza

O reteta delicioasa de lasagna cu carne tocata de vita din: foi de lasagna, unt, carne tocata de vita, ceapa, usturoi, rosii, cascaval, smantana, oregano, maghiran, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Lasagna cu carne tocata de vita

  • 500 g foi de lasagna
  • 2 linguri cu unt
  • 500 g carne tocată de vită
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 500 g roşii
  • 300 g caşcaval
  • 100 g smântână
  • oregano
  • maghiran
  • sare
  • pi­per
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pune la fiert înt-un vas cu apă şi puţină sare forte de lasagna. După ce s-au fiert, trece-le prin apă rece, lasă-le să se scurgă, între timp, taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei cu usturoiul zdrobit.

Adaugă carnea tocată, condimentează după gust şi las-o să se prăjească puţin.

Adaugă roşiile decojite şi trecute prin râzătoare şi 100 g de smântână. Amestecă şi lasă totul să scadă puţin. Unge cu unt o tavă dreptunghiulară cu pereţi mai înalţi şi aşază un strat de foi de lasagna, altul de carne, unul de caşcaval

Această ope­raţiune repet-o de trei ori. Ultimul strat să fie de caşcaval. Lasă la cuptor cam 30 de minute.

Lasagna cu carne tocata de vita

Lasagna cu carne tocata de vita

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • lasagna cu carne de vita
  • lasagna cu carne tocata de vita
  • lazania cu carne de vita

1 comentariu

  1. Vreau si eu din lasagna asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.