Inimioare de bezea cu fructe

Printeaza

Inimioare de bezea cu fructe din: capsuni, suc de lamaie, zahar pudra, albusuri, sare, zahar fin, otet, amidon.

Ingrediente:Inimioare_de_bezea_cu_fructe

piure de fructe:

  • 125 g capsuni
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 2 linguri zahar pudra

bezea:

  • 3 albusuri
  • 1 praf de sare
  • 225 g zahar fin
  • 1/2 lingurita otet
  • 1 lingurita amidon

 

Mod de preparare:

Se curata capsunile si se amesteca impreuna cu sucul de lamaie si zahar. Se paseaza si se strecoara piureul. Se bat albusurile cu un praf de sare. Se inglobeaza treptat zaharul, batand in continuare. In final se adauga otetul, in care a fost dizolvat amidonul. Se adauga piureul de fructe si se marmoreaza usor cu furculita.

Se incalzeste cuptorul la 120C. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se asaza pe planseta o forma de inimioara pentru decupat fursecuri si se umple cu bezea. Apoi se ridica forma, cu grija si se asaza inimioara pe tava.

Se procedeaza asa pana ce se umple tava (atentie, bezelele nu trebuie asezate aproape unele de altele, deoarece se aplatizeaza mult la cotp!). Se coc 40 de minute in cuptorul pregatit.

Inimioare de bezea cu fructe

Inimioare_de_bezea_cu_fructe

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.