Icre de heringi

Printeaza

Icre de heringi 

Ingrediente:Icre de heringi

  • 100 g icre
  • 300 g ulei
  • sare de lămîie sau zeamă de lămîie
  • sare
  • măsline
  • ceapă
  • franzela sau gris

Mod de preparare:

 

Se prepară la fel ca icrele de crap şi ştiucă cu deose­birea că se adaugă o cantitate egală de miez de pîine albă, muiată în apă şi stoarsă bine sau griş fiert, bine îngroşat şi răcit.

Miezul de pîine sau grisul fiert desărează icrele de  heringi. Se servesc cu ceapă tocată foarte mărunt şi se deco­rează la fel ca icrele de crap.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.