Gulii umplute cu pateu, cuscus si bacon

Printeaza

Gulii umplute cu pateu, cuscus si bacon din: gulii, cuşcuş, pate de ficat, bacon, oua, sare, smantana, tarhon, piper alb măcinat.

Ingrediente:Gulii_umplute_cu_pateu_cuscus_si_bacon

  • 8 gulii de dimensiu­ne mijlocie
  • 150 g cuşcuş
  • 200 g pate de ficat
  • 30 g bacon
  • 3 ouă
  • sare
  • 40 g smântână
  • 2-3 fire tarhon
  • piper alb măcinat

Mod de preparare:

Cureţi guliile şi le pui la fiert în apă uşor sărată. Pui cuşcuşul într-un bol şi torni peste el 300 ml apă uşor sărată. îl acoperi şi îl laşi să se umfle 20 de minute.

Faci un amestec din pate, cuşcuşul răcit şi scurs, cubuleţe de bacon, ouăle bătute, tarhonul fin tocat, sare şi piper după gust.

După ce guliile au fiert, le laşi să se răcească şi le scobeşti, formând în fie­care gulie câte o cavitate. Umpli guliile cu amestecul pregătit şi le aşezi într-un vas de iena.

Poţi să tai miez de gulie fiartă şi să-l încorporezi în amestec. Introduci vasul în cuptor, la foc mediu, pentru 25-30 de minute. Serveşti guliile cu smântână.

Gulii umplute cu pateu, cuscus si bacon

Gulii_umplute_cu_pateu_cuscus_si_bacon

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.