Garf impănat la grătar cu garnitură de cartofi cofraţi

Printeaza

Garf impănat la grătar cu garnitură de cartofi cofraţi

Ingrediente:Garf impănat la grătar cu garnitură de cartofi cofraţi

  • 1 kg garf de porc
  • 40 g usturoi
  • 100g costiţă afumată
  • 200 g mălai
  • 2 kg cartofi
  • 30 g ulei
  • 20 g sare

 

Mod de preparare:

Se împănează garful cu usturoi şi costiţă afumată, se presară mălai şi sare şi se pune pe grătar lăsîndu-se circa 30-40 minute.

Se serveşte cald, cu cartofi cofraţi sau cu cartofi pai.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.