Fusilli cu broccoli si branza dulce de oaie

Printeaza

Fusilli cu broccoli si branza dulce de oaie din: fusilli, branza dulce de oaie, migdale, praz, supa de legume, ulei de masline extravirgin, sare si piper.

Ingrediente:Fusilli_cu_broccoli_si_branza_dulce_de_oaie

  • 350 g fusilli
  • 300 g branza dulce de oaie
  • 40 g migdale
  • 40 g praz
  • 100 ml supa de legume
  • 30 g ulei de masline extravirgin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeti broccoli in apa cu sare timp de 4 minute. Scoateti-l din apa si taiati-l in bucatele. Taiati prazul in felii subtiri si puneti-l la calit in uleiul de masline. Turnati supa peste prazul calit si lasati pe fac pana scade supa. Adaugati apoi broccoli fiert, sare si piper dupa gust si mai lasati pe foc 2 minute.

Fierbeti pastele in apa cu sare si lasati-le pana devin “al dente”. Puneti pastele pe farfurie si turnati apoi sosul. Radeti pe deasupra branza de oaie si decorati cu migdale.

Fusilli cu broccoli si branza dulce de oaie

Fusilli_cu_broccoli_si_branza_dulce_de_oaie

Pofta buna!

 

 

3 comentarii

  1. Adriana Valentina

    Fusilli cu broccoli sunt delicioasa, aia e branza pecorino, nu-i asa?

  2. Paste si broccoli:) foarte bun

  3. Delicioase pastele astea!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.