Fursecuri bicolore

Printeaza

O reteta delicioasa de fursecuri bicolore din: unt, zahar brun, zahar, praf de copt, bicarbonat, faina, oua, ciocolata, cacao, alune si esenta de vanilie.

Ingrediente:Fursecuri bicolore

  • 230 g unt
  • 160 g zahar brun
  • 150 g zahar
  • 4 lingurite cu praf de copt
  • 1 lingurita cu bicarbonat
  • 420 g faina
  • 2 oua
  • 100 g ciocolata
  • 2 linguri cu cacao
  • 50 g alune nesarate
  • esenta de vanilie

 

Mod de preparare:

Combină cele două tipuri de zahăr şi adaugă-le peste untul lăsat la temperatura camerei. Amestecă până ce zahărul se simte doar un pic. Adaugă ouăle bătute şi o lingură cu esenţă de vanilie. Cerne făina şi adaugă praful de copt şi bicarbonatul.

Imparte crema de zahăr în două şi într-una adaugă jumătate din cantitatea de făină, praf de copt şi bicarbonat. In cealaltă jumătate de cremă, adaugă restul de amestec de făină plus cacaua cernută fin. Amestecă bine cele două aluaturi.

Intinde-le cu grijă pe masa de lucru unsă cu puţin ulei şi decupează cercuri cu ajutorul unor forme sau al unui pahar cu gura mijlocie.

Presară deasupra fursecurilor albe şi ciocolatii alune sfărâmate, bucăţele de ciocolată zdrobită şi alune nesărate. Dă-le la cuptorul încins pentru zece minute.

Fursecuri bicolore

Fursecuri bicolore

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.