Friptura savuroasa de vita cu cimbru si miere

Printeaza

Friptura de vita cu cimbru si miere din: ceapa rosie, otet de vin rosu, miere, sare, cimbru, piper si muschi de vita.

Ingrediente:

  • 1 ceapa rosie , taiata in inele
  • 2 linguri otet din vin rosu
  • 2 linguri miere
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1/4 lingurita piper negru macinat
  • 3 bucati muschi de vita

 

Mod de preparare:

Unge o tava cu ulei. Pune intr-o tigaie cu putin ulei ceapa la calit 3 minute. Adauga otet, miere si un sfert de lingurita de sare. Da focul mai mic si fierbe 8 minute, fara capac, amestecand mereu.

Pune peste carne restul de sare, cimbru si piper. Aseaza carnea de vita in tava si da-o la cuptor, sa se faca sub grill . Tine cel putin 4 minute pe fiecare parte, pana cand se patrunde la nivelul dorit. Serviti friptura cu sosul de ceapa.

Friptura de vita cu cimbru si miere

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Buna rau friptura asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.