Friptura de miel pentru masa de Paşte

Printeaza

O reteta delicioasa de friptura de miel cu: pulpa de miel, unt, sare, lamaie, piper boabe, boia dulce, usturoi, smantana.

Friptura de miel pentru masa de Paşte

Ingrediente:

  • 1 pulpă de miel
  • 1 ceaşcă unt
  • sare
  • 1/2 lămâie
  • piper boabe
  • boia dulce
  • usturoi
  • smântână

 

 

Mod de preparare:

Speli pulpa de miel, o freci cu lămâie pe ambele părţi, apoi o ungi cu unt topit şi pe urmă cu boia dulce de ardei. Sărezi şi piperezi după gust. In tavă sau un vas pentru cuptor şi pui pulpa de miel în formă cu o ceaşcă de apă şi câteva boabe de piper.

Ţii forma în cuptorul fierbinte o oră. Apoi întorci friptura şi o stropeşti cu sosul în care s-a făcut. Laşi să se rumenească. Serveşti friptura cu mujdei şi smântână.

Friptura de miel pentru masa de Paşte

Friptura de miel pentru masa de Paşte

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.