File de vita cu legume si ciuperci

Printeaza

File de vita cu legume si ciuperci din: file de vita, mustar boabe, ulei, sare, piper, cimbru, praz, bureti, usturoi, unt si patrunjel.

Ingrediente:FIle_de_vita_cu_legume_si_ciuperci

  • 4 bucati file de vita (a 150g)
  • cate 1 lingura mustar boabe si iute
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingura cimbru proaspat tocat
  • 1 fir praz (mediu)
  • 600 g bureti
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura unt
  • 1/2 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 100°C. Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bucă­tărie, amestecaţi muştarul şi întindeţi-l peste bucăţile de carne. Prăjiţi-le într-o lingură de ulei încins, condimentaţi-le, presăraţi-le cu cimbru şi lăsaţi-le la cuptorul încălzit cca. 30 de minu­te, să se frăgezească.

Intre timp, pregătiţi le­gumele, tăiaţi prazul pe lung în jumătate, apoi semi-rondele. Tocaţi usturoiul mărunt. încingeţi restul de ulei şi unt în tigaie şi căliţi acolo legu­mele şi usturoiul. Condimentaţi-le cu sare şi pi­per. Căliţi-le până s-a evaporat tot lichidul. To­caţi pătrunjelul şi adăugaţi-l peste legume. Ser- viţi-le alături de fripturile la cuptor şi ornaţi-le cum doriţi.

File de vita cu legume si ciuperci

FIle_de_vita_cu_legume_si_ciuperci

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Imi place fileul de vita cu legume si ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.