File de morun cu avocado

Printeaza

File de morun cu avocado din: avocado, morun, maioneza, ulei, ceapa, cartofi, verdeata.

Ingrediente:File de morun cu avocado

  • 200 g avocado
  • 800 g file de morun
  • 100 g maioneză
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapă mică roşie
  • 2-3 cartofi
  • 1 legătură de verdeaţă

 

 

Mod de preparare:
Carnea de morun se porţionează, se sărează şi se prăjeşte în ulei încins, într-o cratiţă. Cartofii se curăţă, se spală bine, se taie cubuleţe şi se fierb în apă cu sare. După 30-40 de minute, cartofii se scot din apă şi se amestecă cu bucăţile de peşte prăjit.

Avocado se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe, şi se amestecă cu restul ingredientelor. Se toarnă peste amestec maioneza. Ceapa roşie se curăţă, se toacă mărunt şi se pune peste salată. Se serveşte rece şi se presară cu verdeaţă tocată şi piper.
Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.