Ficat de vita picant cu ananas

Printeaza

O reteta delicioasa de ficata de vita cu: ficat de vita, ananas, suc de ananas, sos de soia, faina, unt, ulei de masline, pasta de tomate, sare, piper.

 

Ingrediente:Retete_6

  • 4 felii de ficat de vită
  • o cănuţă de ananas tăiat mărunt
  • 5 linguri de suc de ananas
  • o lingură de sos de soia
  • 3 linguri de făină
  • puţin unt
  • o lingură de ulei de măsline
  • 2 linguri de pastă de tomate
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ai de marint feliile de ficat într-un amestec făcut din 2 linguri de suc de ananas, sosul de soia şi o lingură de apă. După 10 minute, scurge feliile şi dă-le prin faină.

Apoi pune untul şi uleiul de măsline la încins într-o tigaie. Adaugă ananasul, sucul de ananas rămas şi pasta de tomate.

Mai lasă totul la foc 30 de secunde şi toarnă compoziţia pe un platou. Pune deasupra ficatul, puţină verdeaţă, un cubulet de unt si serveste fierbinte.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ananas? Nu am mai auzit de combinatia asta de ficat cu ananas :)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.