Dulceaţă de ardei iuti

Printeaza

Dulceaţă de ardei iuti din: ardei iute, zahar, apa.

Ingrediente:Dulceata_de_ardei_iuti

  • un kg ardei iuti
  • 600 g zahar
  • 100 ml apa

 

 

Mod de preparare:

Se spală si se taie ardeii iuti, aruncând cotoarele. Apoi, ardeii se pun într-o cratiţă cu zahărul şi apa.

Se lasă la fiert 20 de minute. Fiertura se trece apoi prin maşina de tocat si se repune la fiert pentru aproximativ 15 minute.

Se toarnă caldă în borcane care se astupă cu capace şi se întorc cu gura în jos să se răcească.

Dulceaţa este perfectă alături de friptură în vreme de iarnă.

Dulceaţă de ardei iuti

Dulceata_de_ardei_iuti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.