Drob de nuci

Printeaza

Drob de nuci din: nuci, ceapa, paine, ulei, oua, suc de rosii si sare.

Ingrediente:Drob_de_nuci

  • 200 g nuci
  • 2 cepe mari
  • 2 felii de paine
  • 50 ml ulei
  • 4 oua
  • 200 ml suc de rosii
  • sare

 

Mod de preparare:

Macini nucile în maşina de tocat, toci ceapa mărunt, înmoi pâi­nea şi apoi o pasezi cu furculiţa. Amesteci toate ingredientele de mai sus cu uleiul, gălbenuşurile, sucul de roşii şi sare. Adaugi albuşurile bătute spumă. Ungi o tavă cu ulei şi o tapetezi cu făină, apoi torni compoziţia în strat gros de 5 cm.

Dai tava la foc mic, până drobul ceaşcă şi apoi îl tai în bucăţi. Poţi formează o crustă bine rumenită, servi drobul alături de piure de Scoţi tava, laşi drobul să se răceasca si apoi il tai in bucati. Poti servi drobul alaturi de piure de cartofi, sufleuri etc.

Drob de nuci

Drob_de_nuci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.