Cuscus dulce cu fructe uscate

Printeaza

Cuscus dulce cu fructe uscate Am plecat de la reteta asta. In loc de stafide şi prune se pot folosi alte fructe uscate, de exemplu pere sau piersici. In loc de coajă de portocală, se ia coaja rasă de la un grepfrut mic sau de la o lămâie.

Prunele sunt o sursă importantă de fibre, vitamine, minerale şi fitochimice. De asemenea, sunt recunoscute pentru efectul lor laxativ.

 

Cuscus dulce cu fructe uscate

Cuscus dulce cu fructe uscate

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.