Cubulete de vita in sos de branza

Printeaza

Cubulete de vita in sos de branza din: antricot de vita, cascaval, branza camembert, smantana, ceapa, patrunjel, hrean, salvie, sare si piper.

Ingrediente:Cubulete_de_vita_in_sos_de_branza

  • 600 g antricot de vita
  • 200 g cascaval
  • 150 g branza Camembert
  • 200 g smantana
  • 1 ceapa
  • 2 radacini de patrunjel
  • 7 linguri hrean
  • 3-4 frunze de salvie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi în apă cu puţină sare rădăcinile de pătrunjel, apoi cu un blender faceţi din ele un piure. Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o, scurgeţi-o bine de apă şi tăiaţi-o în cubuleţe cu latura de circa 2 cm. Prăjiţi cubuleţele de antricot la foc mare în 4 linguri de ulei, până când se rumenesc bine pe toate părţile.

Separat, puneţi într-o tigaie, în uleiul rămas, ceapa curăţată, spălată şi tocată mărunt, piureul de pătrunjel, hreanul şi căliţi-le 3-4 minute la foc mic. Adăugaţi brânzeturile tăiate în cubuleţe şi, când acestea s-au topit, puneţi smântână. Adăugaţi salvia, tocată mărunt, puneţi în sos cubuleţele de vită prăjite şi mai lăsaţi sosul să dea în 2-3 clocote.

Cubulete de vita in sos de branza

Cubulete_de_vita_in_sos_de_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.