Crema delicioasa de castane

Printeaza

Crema delicoasa de castane din: castane, zahar, apa.

Ingrediente:Crema_delicoasa_de_castane

  • un kg castane
  • 800 g zahar
  • apa

 

 

 

Mod de preparare:

Castanelor li se face o incizie si se pun într-o cratiţă mare cu apă cât să le acopere. Se fierb aşa timp de 45 de minute. Apoi fiecare castană se curăţă de coajă, lăsând restul castanelor în apa caldă până la curăţare.

După ce s-au curăţat toate, se mixează Si se obţine un piure. Zahărul si 200 ml apă se fierb 5 minute pentru a obţine un sirop în care se adaugă piureul de castane.

Se fierbe compoziţia pentru 30 de minute, amestecând continuu până când crema se detaşează de pereţii vasului. Se poate păstra în frigider, dar se poate şi congela.

Crema delicoasa de castane

Crema_delicoasa_de_castane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.