Cotlete de porc, umplute

Printeaza

O reteta delicioasa de cotlete de porc, umplute din: cotlete de porc, praz, ciuperci champignon, sunca afumata, sare, piper, crema de branza, oua, patrunjel, faina, pesmet si ulei.

Ingrediente:Cotlete de porc, umplute

  • 4 cotlete de porc (a 180g)
  • 3 fire de praz
  • 200 g de ciuperci champig non
  • 50 g de cubuleţe de şuncă afumată
  •  sare
  • piper
  • 150 g de cremă de brânză
  • 2 ouă
  • 1 lingură de pătrunjel congelat
  • 2 linguri de făină
  • 50 g de pesmet
  • 2 linguri de ulei

 

Mod de preparare:

Spălaţi cotlete­le, uscaţi-le pe un şervet de bucătărie şi crestaţi-le câte un buzunăraş. Spălaţi prazul şi tăiaţi-l inele. Pregătiţi ciu­percile şi tăiaţi-le cuburi.

Topiţi şunca într-o tigaie, apoi căliţi acolo ciupercile şi prazul. Condimentaţi-le cu sare şi piper.

Amestecaţi-le cu puţină cremă de brânză şi puneţi această umplutură în buzunăraşele cotletelor, închideţi-le cu scobitori. Bateţi ouăle cu pătrunje­lul.

Presăraţi cotletele cu făi­nă, apoi scuturaţi surplusul. Daţi-le prin amestecul cu ou şi tăvăliţi-le prin pesmet.

Incingeţi uleiul într-o tiga­ie. Prăjiţi cotletele pe ambe­le părţi câte 4 minute. Scoateţi-le pe un prosop de hâr­tie pentru a se scurge grăsi­mea, apoi aşezaţi-le pe o farfurie.

Foarte bine se potri­veşte aici o salată cu rucola şi parmezan, cu dressing de oţet balsamic şi ulei de măsline.

Cotlete de porc, umplute

Cotlete de porc, umplute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.