Cotlete de berbecut la cuptor

Printeaza

Cotlete de berbecut la cuptor din: cuscus, rosii, castravete, cotlete de berbecut, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Cotlete_de_berbecut_la_cuptor

  • 100 g cușcuș
  • 6 roșii
  • 1 castravete
  • 8 cotlete de berbecuț
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se ung cotletele cu ulei și se presară cu sare și piper. Se coc 60 minute în cuptor, la foc moderat. Se pune cuș-cușul pe o strecurătoare și se fierbe 15 minute pe baie de abur. După ce s-a umflat, se stropește cu ulei de măsline și se asezonează cu sare și piper.

Se decojesc roșiile cu un cuțit special și se toc mărunt. Se montează farfuriile. Se pune o porție de cuș-cuș pe care se așează felii de castravete, se adaugă cotletele de berbecuț și se ornează farfuria cu roșii tăiate, presărate cu sare.

Cotlete de berbecut la cuptor

Cotlete_de_berbecut_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.