Costite de porc cu miere

Printeaza

Costite de porc cu miere din: coaste de porc, sare, piper, coriandru, cimbru, ceapa, rozmarin, chimion, usturoi, miere, mustar iute.

Ingrediente:Costite de porc cu miere

  • 1 kg coaste de port

Pentru condimentare:

  • 1 linguriţă sare grunjoasă
  • 1/2 linguriţă piper măcinat grosier
  • 1 linguriţă coriandru măcinat
  • 1 linguriţă cimbru
  • 1 ceapă rasă
  • 1 linguriţă rozmarin
  • 1 linguriţă chimion măcinat
  • 3 căţei usturoi zdrobiţi

Pentru glazură:

  • 2 linguri miere
  • 2 linguriţe muştar iute

 

Mod de preparare:

Amesteci într-un bol toate condimentele, ceapa rasă, usturoiul zdrobit, apoi freci cu amestecul respectiv bucăţile de carne. Le înveleşti în folie alimentară şi le laşi la frigider de seara până dimineaţa. Scuturi de condimentele în exces, apoi aşezi costiţele pe grătarul bine încins.

După 10-12 minute, le întorci pe cea de-a doua faţă încă 10 minute.

Separat, freci muştarul cu mierea, şi cu o pensulă ungi suprafaţa cărnii de două ori pe fiecare parte, până când e bine pătrunsă şi rumenită.

 

Costite de porc cu miere

Costite de porc cu miere

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.