Cordon bleu din vinete cu salata
PrinteazaCordon bleu din vinete cu salata din: vanata, cascaval, bacon, oua, faina, pesmet, ulei, sare si piper.
- 1 vanata medie
- 100-150 g cascaval mai tare
- 100 g bacon
- 2 oua
- faina
- pesmet
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli vânătă şi o tai felii subţiri, în număr cu soţ. Presari cu sare feliile de vânătă şi le laşi 10-15 minute la scurs, după care le presezi uşor pentru a elimina apa.
Pe fiecare fe¬lie de vânătă pui o felie de caşcaval şi una de bacon, acoperind cu altă felie de vânătă. Fixezi totul cu o scobitoare, presând puţin.
Dai fiecare pachetele prin faina, ou si pesmet si apoi il prajesti in ulei incins. Servesti vinetele cu o salata de sezon sau simpla.
Cordon bleu din vinete cu salata
Pofta buna!