Corabioare umplute

Printeaza

O reteta delicioasa de corabioare cu: cartofi, slanina afumata, kaizer, sunca, ceapa verde, suc de rosii, cascaval, unt, ardei iute, sare, piper.

Ingrediente:

  • 12 cartofi noi mai măricei
  • 50g slăninuţă afumată
  • 200 g kaizer
  • 200 g şuncă presată
  • 2 fire de ceapă verde
  • 3-4 linguri cu suc de roşii
  • 100 g caşcaval ras
  • 1 linguriţă cu unt
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Curăţă cartofii şi fierbe-iîn apă cu sare, dar nu foarte mult. Taie-i pe ju­mătate şi scoate-le cu grijă miezul. Separat, căleşte ceapa tocată îm­preună cu slăninuţa tăiată mărunt. Adaugă şunca şi kaizerul tăiate cubuleţe mici.

Pune miezul de cartofi, ardeiul iute tocat şi sucul de roşii. Potriveşte gustul de sare şi piper şi lasă pe foc să mai dea în câteva clocote. Cu acest amestec umple cartofii. Aşază-i într-o tavă unsă cu unt şi lasă-i la cuptor 15 minute. Spre final, presară deasupra caşcaval.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata bine!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.