Conopida la cuptor cu cascaval si ou

Printeaza

Conopida la cuptor cu cascaval si ou din: onopida, cascaval, smântână, oua, sare, piper.

Conopida_la_cuptor_cu_cascaval_si_ou

Ingrediente:

  • 1 conopida
  • cascaval
  • 2 linguri de smântână
  • 2 oua
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

O conopidă se fierbe în apă cu sare. Se taie bucăţi şi se pune într-un vas Jena uns la cuptor (opţional presăraţi şi pesmet).

Se pune un strat de conopidă, unul de caşcaval ras şi smântâna.

Condimentaţi cu sare şi piper. Daţi vasul la cuptorul încălzit circa 10 minute, după care turnaţi deasupra două ouă bătute.

Lăsaţi până când prinde o coajă aurie.

Conopida la cuptor cu cascaval si ou

Conopida_la_cuptor_cu_cascaval_si_ou

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.