Ciuperci cu carne de vita si rosii uscate

Printeaza

Ciuperci cu carne de vita si rosii uscate din: ciuperci, pulpa de vita, ulei, ceapa, usturoi, praf de chili, oregano, pasta de tomate, orez, rosii uscate, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci_cu_carne_de_vita_si_rosii_uscate

  • 8 ciuperci champignon mari
  • 250 g pulpa de vita
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 1 praf de chili
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 3 linguri orez fiert
  • rosii uscate (conservate)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Toci carnea impreuna cu ceapa, apoi adaugi usturoiul zdrobit, praful de chili, oregano, pasta de tomate, orezul fiert, cinci linguri de apă, sare şi piper, după gust, şi amesteci bine. Speli ciupercile, scoţi picioruşele, umpli pălăria ciupercilor cu compoziţia de carne şi le aşezi într-o formă termorezistentă unsă cu ulei.

Pui deasupra câte o jumătate de roşie uscată şi le introduci în cuptorul bine încins circa 25 de minute. Le serveşti pe pat de salată verde.

Ciuperci cu carne de vita si rosii uscate

Ciuperci_cu_carne_de_vita_si_rosii_uscate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.