Ciorbă ardelenească din picioare de porc din: picioare de porc, ceapa, morcov, patrunjel, telina, orez, patrunjel, tarhon, galbenus, sare, otet, smantana, faina. Ingrediente: 700 g picioare de porc 1 ceapa 1 morcov 1 patrunjel 1 telina mica 2 linguri orez 1 legatura patrunjel 1 legatura tarhon 1 galbenus sare otet 2 linguri smantana 1 lingura […]
Ciorba ardeleneasca
Ciorba ardeleneasca din: cartofi, rasol de vitel, fasole verde, bors, morcovi, ceapa, ardei, sare, piper, paprika, patrunjel si leustean. Ingrediente: 6 cartofi un kg rasol de vitel 200 g fasole verde pastai un l bors 2-3 morcovi 2 cepe 1-2 ardei sare piper o lingura paprika o legatura patrunjel o legatura leustean Mod de preparare: […]
Ciorbă ardelenească de porc
Ciorbă ardelenească de porc din: cotlete de porc fara os, morcovi, telina, gulie, amestec de legume pentru ciorba, lamaie, galbenusuri, smantana, verdeata, sare. Ingrediente: 600 g cotlet de porc fara os 3 morcovi 1/4 dintr-o telina mare 1/4 dintr-o gulie o punga de amestec de legume pentru ciorba (cu mazare, fasole verde etc) 1 lamaie […]
Ciorbă ardelenească cu perişoare de pasăre
Ciorbă ardelenească cu perişoare de pasăre din: pasare, ceapa, morcov, patrunjel, telina, orez, ou, faina, smantana, sare, patrunjel si bors. Ingrediente: 1 pasare mijlocie 2 cepe 1 morcov 1 patrunjel 1 telina 2 linguri orez 2 ou 1 lingurita rasa faina 2 linguri smantana sare 1 legatura patrunjel bors dupa gust Mod de preparare: […]
Ciorbă ardelenească cu carne
Ciorbă ardelenească cu carne din: carne slaba de porc, morcovi, patrunjel, untura, cartofi, ardei grasi rosii, orez, buchetele de conopida, concentrat de gaina, sare, piper, sare de lamaie, smantana si galbenusuri. Ingrediente: carne slaba de porc sau de vitel 3 morcovi mari 2 radacini de patrunjel 2 linguri ulei sau untura 2 cartofi 2 ardei […]