Ciorba de sfecla rosie cu smantana

Printeaza

Ciorba de sfecla rosie cu smantana din: sfecla, supa de oase, ceapa, apa, telina, lamaie, leustean, smantana, sare.

Ingrediente:Ciorba de sfecla rosie cu smantana

  • 500 g sfeclă roşie
  • 1 1/2 supă de oase
  • 1 ceapă
  • 1 1/2 apă
  • 1 ţelină
  • 1/2 lămâie
  • 1 legătură leuştean
  • 125 g smântână
  • sare

Mod de preparare:

Tai felii subţiri 250 g sfeclă, ţelina şi ceapa şi le pui la fiert cu apă şi cu un sfert din cantitatea de supă până scade la jumătate. Pui şi leuşteanul.

La urmă adaugi restul de supă, zeama de lămâie şi zeama de la restul de sfeclă rasă şi stoarsă. Strecori compoziţia prin sită şi o serveşti rece.

Adaugi smântână la fiecare porţie, în funcţie de preferinţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.