Ciorba de pui cu orez

Printeaza

 Ciorba de pui cu orez

Intr-o oală pui la fiert aproximativ 2 l apă cu măruntaiele unui pui (aripi, spate, gheare, gât, cap, pipotă, inimă) şi spumezi bine.

Separat, rumeneşti, în 100 ml ulei, 2-3 morcovi raşi, stingi cu 1/2 l apă şi adaugi pătrunjel, păstârnac, o ţelină mică, un gogoşar, o felie de gulie, două cepe mici, toate tăiate cubuleţe.

Laşi să fiarbă pe jumâtate şi adaugi zarzavatul în oala cu măruntaie. Sărezi după gust, pui 2 linguri de orez şi laşi să fiarbă la foc mic.

Când totul a fiert, opreşti focul şi dregi cu smântână bătută cu un gălbenuş, sare de lămâie (după gust) şi presari pătrunjel verde şi leuştear. O poţi servi cu ardei iute.

Ciorba de pui cu orez

Ciorba de pui cu orez

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Ciorbă țărănească de pui cu orez

Ciorbă țărănească de pui cu orez din: cartofi, dovlecel, rosii, morcov, ceapa verde, orez, ardei gras, pulpe de pui, zeama de lamaie, sare, patrunjel. Ingrediente: 500 g cartofi noi 1 dovlecel 2 roșii mari 1 morcov 3 legături ceapă verde 1 ardei gras 100 g orez 500 g pulpe inferioare de pui zeama de la […]

 

 

Ciorbă de spanac cu bacon și mărar

Ciorbă de spanac cu bacon și mărar din: spanac, bacon, usturoi, orez, oua, faina, lapte, sare, piper, ulei, otet, marar, condimente. Ingrediente: ½ kg spanac 150 g bacon 4 căței de usturoi 1 lingură orez 4 ouă 4 linguri făină 400 ml lapte sare piper ulei oțet mărar 1 linguriță condimente pentru ciorbă     […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • ciorba de pui cu orez

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.