Ciorba de praz cu paste si hrean

Printeaza

Ciorba de praz cu paste si hrean

Ingrediente:Ciorba de praz cu paste si hrean

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3-4 fire de praz
  • 5-6 linguri ulei
  • 100 g paste scurte,
  • suc de rosii si zeama de varza acra (dupa gust)
  • 1 lingura hrean ras
  • leustean uscat

 

Mod de preparare:

Ceapa si morcovul taiate marunt se calesc 1-2 minute in ulei si apoi se sting cu apa fierbinte. Se adauga prazul taiat de 3-4 cm lungime si se fierbe acoperit.

Cand este aproape fiert se pun sucul de rosii si zeama de varza, precum si pastele fierte. Se serveste cu hrean ras si leustean deasupra.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Eu nu am avut paste si am pus taitei de orez. Nu stiu daca e la fel ca gust dar a iesit ft bine si asa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.