Ciorba de legume cu smantana si verdeata

Printeaza

Ciorba de legume cu smantana si verdeata din: morcovi, pastarnac, patrunjel, telina, cartofi, fasole verde, ceapa, broccoli, orez, rosii, galbenus, smantana, condiment vegetal, ulei, sare.

 

Ingrediente:Ciorba_de_legume_cu_smantana_si_verdeata

  • 4 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1/4 ţelină
  • 3 cartofi
  • 150 g fasole verde
  • 1 ceapă
  • 9 buchete broccoli
  • 3 linguri orez
  • 3 roşii
  • 2 gălbenuşuri
  • 250 g smântână
  • ulei
  • sare
  • pătrunjel verde tocat
  • 10 g condiment vegetal

 

 

Mod de preparare:

Morcovii, păstârnacul, pătrunjelul şi ţelina le cureţi, le speli şi le tai.

Apoi le căleşti în puţin ulei, adaugi sare, piper, torni 3 litri de apă şi laşi să fiarbă.

După 20 de minute, adaugi cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cubuleţe, orezul spălat, fasolea verde, ceapa curăţată şi tocată mărunt şi roşiile tăiate feliuţe.

Mai laşi să fiarbă la foc mic 15 minute şi adaugi broccoli. Laşi încă 5 minute şi stingi focul.

Amesteci gălbenuşurile cu smântână, torni câte puţin din supa fierbinte şi amesteci, apoi adaugi condimentul vegetal. Răstorni toată compoziţia în oală şi amesteci.

Potriveşti gustul de sare şi piper şi presari pătrunjelul verde tocat mărunt.

Ciorba de legume cu smantana si verdeata

Ciorba_de_legume_cu_smantana_si_verdeata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de curcan cu taitei

Ciorba de legume cu suc de rosii

Ciorba de legume cu suc de rosii din: ceapa, ulei, morcovi, sare, piper, cartofi, fasole, suc de rosii, patrunjel. Ingrediente: 1 ceapă tocată 2 linguri ulei 2 morcovi 1 albitură sare piper 2-3 l apă 3 cartofi 200 g fasole fiartă 200 ml suc de roşii 1 legătură pătrunjel 1 roşie   Mod de preparare: […]

Ciorba de legume aromata

Ciorba de legume in stil arabesc

Ciorba de legume in stil arabesc din: cartofi, ceapa, morcovi, telina, dovlecei, unt, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 3 cartofi mijlocii 1 ceapă 3 morcovi 1 ţelină 8 dovlecei mici 3 linguri unt 1 lămâie sare piper Mod de preparare: Se curăţă şi se spală cartofii, dovleceii şi morcovii. Se taie cubuleţe ţelina, ceapa şi roşiile […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.