Ciorba dreasa cu smantana

Printeaza

Ciorba dreasa cu smantana din: dovlecei, ceapa, morcovi, telina, cartofi, ardei gras, fasole verde, rosii, bors, oua, smantana, leustean si sare.

Ingrediente:Ciorba dreasa cu smantana

  • 1 dovlecei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 4 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 300 g fasole verde
  • 5 rosii
  • 1 l bors
  • l oua
  • 100 g smantana
  • 1 legatura de leustean
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie ceapa marunt, iar morcovii si telina, mai mare. Pune-le apoi la fiert in apa cu sare.

Dupa 10-15 minute adauga ardeiul gras taiat marunt, fasolea verde rupta in doua, dovlecelul curatat de seminte si taiat cubulete si cartofii, mai mare.

Dupa ce toate ingredientele s-au fiert, adauga rosiile decojite si zdrobite. Acreste dupa gust cu borsul fiert separat.

La final, adauga verdeata tocata fin si smantana batuta cu oul. Pentru un gust mai bun, adauga in ciorba 2 cuburi cu concentrat de supa de legume.

 

Ciorba dreasa cu smantana

Ciorba dreasa cu smantana.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.