Ciorbă de fasole verde, moldovenească

Printeaza

Ciorbă, de fasole verde, moldovenească: fasole verde, ceapa, rosii, smantana, lapte, patrunjel, sare.

Ingrediente:Ciorbă, de fasole verde, moldovenească

  • 1 kg fasole verdea
  • 2-3 cepe
  • 3 roşii mai mari
  • 200 g smântână
  • 200 ml lapte bătut sau după gust
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Căleşti împreună ceapa şi roşiile, adaugi apă şi, când fierbe, pui fasolea verde, ruptă bucăţi mai

mici. Le fierbi, apoi torni laptele bătut şi smântână. Dai câteva clocote şi stingi focul. Pui sare după gust şi pătrunjelul tăiat mă­runt şi acoperi oala cu un capac.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de pastai moldoveneasca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.