Ciorbă de ardei copţi

Printeaza

O reteta de ciorba de ardei copti din: carne de vita, ardei capia, morcovi, telina, ceapa, patrunjel, bulion si sare.

Ingrediente:

  • 300 g carne de vita
  • 4-5 ardei capia
  • 2-3 morcovi
  • 1 telina cu tot cu frunze
  • 2 cepe
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 lingura cu bulion sau 2-3 rosii
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune ardeii la copt, dă pe râzătoare ceapa, morcovii şi ţelina. Pune carnea la fiert în apă rece cu sare şi adună spuma de câteva ori. Când carnea nu mai face spumă, adaugă legumele rase şi rădăcina de pătrunjel tăiată în cubuleţe. Când morcovul e fiert, adaugă câteva frunze de ţelină tocate mărunt şi bulionul desfăcut în apă rece (sau roşiile date pe râzătoare).

Curăţă ardeii şi taie-i în bucăţi mari, pe lung. Adaugă-i în ciorbă şi lasă să dea în 1 -2 clocote. Sărează după gust, stinge focul şi lasă acoperit câteva minute înainte de a servi. Decorează cu frunze de mărar verde.

Ciorbă de ardei copţi

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba de ardei copti
  • supa de ardei copti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.