Chiftelute de peste cu usturoi si patrunjel

Printeaza

Chiftelute de peste cu usturoi  si patrunjel din: carne de cod, ou, usturoi, patrunjel, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:Chiftelute_de_peste_cu_usturoi_si_patrunjel

  • 600 g carne de cod sau șalău
  • 1 ou
  • 4 căței de usturoi
  • pătrunjel proaspăt
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert 1l de apă cu sare. Când clocotește se adaugă peștele.

Se fierbe 10 minute, după care se scoate și se curăță bine de oase.

Carnea se fărâmă bine între degete. Se pune carnea de pește într-un bol, se adaugă oul, pătrunjelul tocat, usturoiul pisat, sare și piper.

Se frământă bine și se formează chifteluțele. Se prăjesc în ulei bine încins, până se rumenesc.

Chiftelute de peste cu usturoi si patrunjel

Chiftelute_de_peste_cu_usturoi_si_patrunjel

Pofta buna!

 

 

 

Chiftele din piure

Chiftele din piure din: cartofi, unt, lapte, oua, cascaval, sare, piper, ulei. Ingrediente: un kg cartofi 150 g unt 100 ml lapte 2 ouă o lingură caşcaval ras sare piper ulei pentru prăjit   Mod de preparare: Cartofii curăţaţi se pun la fiert în apă clocotită cu sare. Se mărunţesc cu unt şi lapte, după ce […]

Chiftele de curcan cu ghimbir

Chiftele de curcan in pesmet

Chiftele de curcan in pesmet din: carne de curcan, ceapa, usturoi, patrunjel, ou, pesmet, lapte, ulei. Ingrediente: 600 g carne tocată de curcan o ceapă mică 2 căţei de usturoi câteva fire pătrunjel un ou 2 linguri pesmet 100 ml lapte ulei, pentru prăjit sare piper   Mod de preparare: Se trece ceapa curăţată şi […]

Carnaciori cu chiftele cu porumb

Carnaciori cu chiftele cu porumb din: carnaciori, galete, spanac, porumb, ulei. Ingrediente: 8-12 cârnăciori 200 g porumb 100 g spanac 450 g piure de cartofi 8-10 galete 2 linguri ulei   Mod de preparare: Incinge grillul la temperatură potrivită şi frige 8-12 cârnăciori proaspeţi 10-12 minute. Scurge de lichid o conservă de 200 g porumb […]

 

Chiftele din carne de curcan

Chiftele din carne de curcan

Chiftele din carne de curcan din: carne de curcan, ardei, ghimbir, maioneza, pesmet, usturoi, lamaie, smantana, unt, sare, piper. Ingrediente: 300 g carne fiartă de curcan 1 ardei iute roşu 1 lingură ghimbir ras 1 legătură ceapă verde 1 lingură maioneză 2-3 linguri pesmet 1 ou 1 căţel de usturoi coajă de lămâie 1 mână […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.