Chifle cu legume la grătar
PrinteazaO reteta de chifle cu legume la gratar: ulei de masline, ardei iuti, dovlecei, chifle, otet balsamic, zahar, frunze de salata, sare si piper.
- 50 ml ulei de masline
- 2 ardei iuti rosii, fara seminte si taiati
- 2 dovlecei, taiati pe lung
- 4 chifle taiate pe jumatate
- 20 ml otet balsamic
- 5 g zahar
- 70 g frunze de salata (de sortimente diferite)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Incinge într-o tigaie 3 linguri ulei de măsline. Adaugă ardeii şi dovleceii şi căleşte-i pentru 4-5 minute, amestecând, până se rumenesc uşor. Când ai terminat, transferă ardeii într-o farfurie.
Taie chiflele pe jumătate şi prăjeşte-le pe grătar pentru 1 minut, până devin aurii. între timp, pentru a prepara un dressing, amestecă oţetul, zahărul şi uleiul rămas. Adaugă sare şi piper după gust.
Aşază chiflele pe farfurii, pune peste ele legumele rumenite şi frunzele de salată. Stropeşte cu dressingul pregătit şi serveşte imediat.
Chifle cu legume la grătar
Pofta buna!