Chec cu morcov si ciocolata neagra

Printeaza

Chec cu morcov si ciocolata neagra din: făină, zahăr, unt, ouă, morcovi, praf de copt, ciocolată neagră, unt.

Chec_cu_morcov_si_ciocolata_neagra

Ingrediente:

  • 300 g făină
  • 200 g zahăr
  • 175 g unt
  • 3 ouă
  • 4 morcovi
  • 1 linguriţă praf de copt

Pentru glazură:

  • 250 g ciocolată neagră
  • 100 g unt

Mod de preparare:

Speli morcovii şi-i dai prin râzătoare. Mi­xezi untul moale cu zahărul, apoi adaugi făina şi praful de copt. Pui ouăle, unul câte unul, ames­tecând continuu până obţii o masă omogenă.

In această compoziţie adaugi morcovii. Aluatul obţinut îl pui într-o tavă cu hârtie de copt şi-l dai la cuptorul preîncălzit 30 de minute, până trece testul scobitorii.

Pentru glazură, topeşti ciocolata pe baie de aburi împreună cu untul. Tomi glazura obţinută peste chec şi-l dai la rece înainte să-l serveşti.

Chec cu morcov si ciocolata neagra

Chec_cu_morcov_si_ciocolata_neagra

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.