Ceapă roşie cu salată de linte

Printeaza

Ceapă roşie cu salată de linte din: linte, ceapa rosie, bacon, rosii, telina, patrunjel verde, parmezan, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Ceapa_rosie_cu_salata_de_linte

  • 1 cutie cu linte in apa
  • 4 cepe rosii
  • 150 g bacon
  • 1-2 rosii
  • 1 telina apio
  • patrunjel verde
  • parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Scurge lintea. Rumeneşte baconul tăiat în fâşii, adaugă lintea, roşiile cubuleţe, ţelina apio tăiată mărunt. Lasă pe foc cinci minute, apoi dă deoparte. Sărează şi piperează după gust. Intre timp, curăţă cepele roşii şi opăreşte-le 2-3 minute în apă cu sare.

Scoate-le miezul (pe care-l poţi toca mărunt şi adăuga în salata de linte) şi umple-le cu amestecul de linte şi legume. Presară parmezan, pătrunjel verde tocat mărunt, stropeşte cu puţin ulei şi d tava cu cepele umplute la cuptorul încins pentru câteva minute. Serveşte-le de îndată.

Ceapă roşie cu salată de linte

Ceapa_rosie_cu_salata_de_linte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.